Box #2

Dit is een andere box die anders vormgegeven kan worden...
 
 

Quote

“Taal en mensen. Twee van mijn passies die elkaar in communicatie treffen.”

 

 
 

Meer weten?

Mail naar info@buteijncommunicatie.nl of bel
06 – 18 14 15 03.

Over Buteijn Communicatie

Na 8 jaar bij een groter communicatiebureau gewerkt te hebben, heb ik Buteijn Communicatie opgericht: een klein, allround communicatiebureau. Als ervaren communicatieadviseur verzorg ik training, coaching, tekstredactie en advies.

 

Profit en non-profit

Met plezier adviseer ik organisaties in de profit- en de non-profitsector over hoe ze het beste met hun klanten kunnen communiceren. Ik ben inzetbaar op interim-basis, op projectbasis, maar ook voor kleinere, losse opdrachten.

 

Klantcommunicatie

Bij Buteijn Communicatie kun je terecht voor uiteenlopende communicatievragen. Mijn hart gaat vooral uit naar klantcommunicatie in de breedste zin van het woord. Het gaat dus om klanten, cliënten, patiënten of burgers. Je kunt ook denken aan interne klanten, zoals medewerkers binnen een bedrijf.  

 

Karakteristiek

Wat mij kenmerkt is betrokkenheid, enthousiasme en een streven naar hoge kwaliteit, gecombineerd met een no-nonsense aanpak.


CV

In mijn cv lees je meer over mijn achtergrond en ervaring. Neem gerust contact op als je meer wilt weten over mijn ervaring in bepaalde branches.